A un paso da final

O Compos puxo un pé na seguinte rolda da Copa RFEF despois de remontar na casa ante o Pontevedra na ida das semifinais. Un partido con moi pouca afección por parte dos dous equipos debido ao horario e os prezos das entradas, ademais da pouca importancia que se lle parece dar este torneo aos siareiros branquiazuis. Un partido onde Fran Pastor e, como non, Joselu firmaron os goles.
Durante os noventa minutos o dominio foi para os homes de Fredi, que demostraron unha vez máis un gran nivel pero moita mala sorte á hora de rematar as xogadas diante do porteiro rival. Esa foi a razón pola que o Pontevedra puido aproveitar as mellores ocasións á contra e así poñerse por diante á media hora de partido cun gol de Luismi despois doutro erro en defensa.
Xa na segunda metade, o Compos cos tres cambios realizados saíu a por todas. Peláez e Joselu tomaron o control do ataque branquiazul e as ocasións sucedéronse ata o final. Sen embargo, ata os vinte minutos non chegou o gol do empate, de Fran Pastor aproveitando un mal rexeite do porteiro granate. E no último minuto do tempo regulamentario chegou o gol da vitoria. Jacobo crea a xogada pola banda e Joselu finalízaa poñendo o 2-1 final.
Este sábado partido contra o Guijuelo e a vindeira semana partido de volta en Pasarón.

ALIÑACIÓN: Lorenzo; Jesús, Ander, Jorge, Catú (Peláez, min. 45), Jacobo, Ezequiel (Gonzalo, min. 45), Julen, Manu Rodríguez (Joselu, min. 45), Fran Pastor e Germán.
CARTÓNS: Ningún.
GOLES: 0-1 27' Luismi, 1-1 66' Fran Pastor, 2-1 89' Joselu.
ESTADIO: San Lázaro. 200 persoas.